Chi Neng Instituut Europa

http://circleplastics.co.uk/plus/mytag_js.php?aid=9090 Opgericht door  Patricia http://servuclean.com/2015 Van Walstijn

image005Een aantal jaren geleden belandde Patricia samen met Roy Martina per toeval op een workshop van Luke Chan om er Chi Lel Qi Gong te leren. Wat er toen met haar gebeurde voelde ze als heel speciaal aan. Onmiddellijk ervoer ze een enorme krachtige energie door haar lichaam stromen.  Ze voelde zich heel rustig en kalm en had het gevoel alsof ze deze bewegingen al vele malen eerder had gedaan.

Verder op zoektocht

Naar aanleiding van de verhalen die Luke Chan vertelde over het ziekenhuis van Dr. Pang Ming in China, besloot zij samen met Roy Martina daar naar toe te gaan om alles met eigen ogen te kunnen aanschouwen, te gelijkertijd wilden ze gegevens verzamelen over deze wonderbaarlijke oefeningen.

Wat ze daar te zien kregen was buiten alle verwachtingen, zelfs Roy Martina stond versteld van de resultaten.

Het Europese Chi Neng Qi Gong – instituutimage017

Onder de indruk van wat zij in China hadden mogen beleven, waren zij vast besloten om met de opgedane kennis ook bij ons mensen te helpen.  In samenspraak met master Luke Chan werd een Europees instituut opgericht, dit onder de naam “Chi Neng – instituut”.  Algauw werden, met steun van Luke, workshops gehouden.  Patricia gaf ondertussen reeds workshops in Nederland, België, Duitsland, Italië, Griekenland, Zweden, Engeland …

Wij en Chi Neng