Volle Maan

VOLLE MAANimage007

Volle maan heeft, op een paar uur na, over de hele wereld gelijktijdig plaats.

Het is dus een ideaal moment voor mensen die wereldwijd gelijktijdig een activiteit willen ontplooien.

Van oudsher heeft de maan als krachtige energiebron een magische invloed op de aarde en haar bewoners. Bij volle maan zie je het zonlichtreflekterende effect van deze satelliet die de zonnestralen aantrekt en weergeeft, eb en vloed, net het opnemen en terug afgeven van “Qi” tijdens de “Lift Chi Up Pour Chi Down” – oefening.

http://theglutengal.com/2014/11 De gedachtengang van een Volle Maan :image003

Met de volle maan – gedachte voor ogen, en het feit dat we in Chi Neng Qi Gong niet alleen Chi tot ons nemen, maar ook “liefdevolle Chi” rond om ons wensen te verstrooien, is zij het middel om wereldwijd een “chi-veld” vol liefde en kompassie te creëren.

Met de creatie van dit wereldwijde “Chi-veld” houden de miljoenen Chi Neng–beoefenaars gedachten – kontakt met elkaar, het positieve denken en het verspreiden van “liefde en kompassie” staan centraal.

Deze gedachtengang moet leiden tot meer begrip en respekt onder de mensen waar ook ter wereld.

Het positieve “Chi-veld” geeft ons de kracht om met “liefde en kompassie” processen op te starten bij ons zelf en bij anderen rondom ons, die een versterkend en/of helend effekt hebben op relationele, emotionele en fysieke situaties.

Sighetu Marmaţiei Data volle maan in 2019 : 

21 januari

19 februari

21 maart

19 april

18 mei

17 juni

16 juli

15 augustus

14 september

13 oktober

12 november

12 december